Detachering en Werving & Selectie van professionele medewerkers
 
Aefraflex

Wie zijn wij?

De Initiatiefnemer :

Luc Overmeer is een gedreven professional die, met meer dan 35 jaar nationale en internationale ervaring, zijn sporen in onder andere de recruitmentindustrie ruimschoots heeft verdiend. Hij vervulde diverse functies op het gebied van management, advisering, business development en sales voornamelijk binnen de financiële dienstverlening. Daarnaast heeft hij als interim en projectmanager in het verleden de eindverantwoordelijkheid gehad over grotere multidisciplinaire teams. Daardoor weet hij als geen ander wat er speelt binnen organisaties.
Vanaf 2000 houdt hij zich bezig met recruitment binnen diverse sectoren en heeft hij opgericht en leiding gegeven aan diverse middelgrote detacheringsorganisaties. Daarbij heeft hij samenwerking met kandidaten, opdrachtgevers en collega’s hoog in het vaandel staan.
De rode draad in de carrière van Luc Overmeer wordt gevormd door mensen. Zijn sterke mensgerichtheid, grote belangstelling en betrokkenheid bij de mensen in zijn omgeving, zowel op het persoonlijke als professionele vlak, is de bindende factor binnen de organisatie en heeft ertoe geleid dat Aefra Flex bv beschikt over een zeer uitgebreid en hecht nationaal en internationaal netwerk.