Detachering en Werving & Selectie van professionele medewerkers
 
Aefraflex

Wat doen wij?

Aefra Flex bv houdt zich voornamelijk bezig met detachering van kandidaten bij onze opdrachtgevers.

Naar aanleiding van een specifieke vraag van onze opdrachtgevers zoeken wij de meest geschikte kandidaat voor de betreffende opdracht. Hiertoe maken wij gebruik van onze database van kandidaten, social media en diverse andere recruitmenttools die leiden tot de selectie van de meest geschikte kandidaat. Veelal speelt dit proces zich af onder een tijdsdruk omdat wij onze opdrachtgevers met de grootste spoed voorzien willen worden van een oplossing voor de opengevallen positie. Processen bij onze opdrachtgevers lopen daardoor minimale vertraging op.

Wij kunnen onze opdrachtgevers helpen met personeel in onze dienst dan wel freelancers die beschikken over verplichte registraties.

De opdrachten die wij met enige regelmaat in portefeuille krijgen zijn o.a. financiƫle functies ; bancaire functies, verzekeringsfuncties ; ICT Functies ; Projectmanagement ; PMO ; administratieve functies ; etc.

Naast detachering kunnen wij onze opdrachtgevers helpen in hun werving & selectieproces voor het vinden van de geschikte kandidaat voor de vacature. Vaak maken wij daarbij gebruik van de deta-vast methodiek. In eerste instantie komt u daarbij bij ons in dienst waarna u na wederzijds goedvinden in vaste dienst kunt treden bij onze opdrachtgever.